slovenski nacionalni mladinski orkester

Slovenski nacionalni mladinski orkester

www.triplebridge.eu   

Slovenski nacionalni mladinski orkester je prostor in čas, v katerem mladi svoj talent izživijo do popolnosti in se obenem naučijo raznolikosti glasbenih in osebnostnih poti. Je iztočnica za razvijanje ekipnega duha, ki mlade udeležence spodbuja, da postanejo samozavestni bodoči vodilni glasovi svoje generacije. Je druženje in ustvarjanje v glasbi, navduševanje nad glasbeno umetnostjo in umetnostjo na sploh, tkanje prijateljskih vezi in okolje napredovanja. Častni pokrovitelj orkestra je predsednik Vlade RS gospod Marjan Šarec.

Več na www.triplebridge.eu

NASTOPAJOČA ČLANA SLOVENSKEGA NACIONALNEGA MLADINSKEGA ORKESTRA:

Timi Gorjanc

Timi Gorjanc

Violina - član Slovenskega nacionalnega mladinskega orkestra

www.triplebridge.eu   

Timotej Gorjanc (2004) je dijak Škofijske klasične gimnazije. Končal je 8 let nižje GŠ Rakovnik, smer violina. Glasbeno izobraževanje nadaljuje v projektu Godalkanje Bojana Cvetrežnika in Barje Drnovšek. Je član Slovenian Fiddle Ganga, Godalnega orkestra Glasbene šole Rakovnik in priložnostnih komornih zasedb, kjer igra tudi violo. Vrsto let se udeležuje delavnic komorne glasbe Sonus na avstrijskem Koroškem in seminarja Fiddlers on the Move v Gentu, Belgiji.

Nika Blažka Gorjanc

Nika Blažka Gorjanc

Violončelo - član Slovenskega nacionalnega mladinskega orkestra

www.triplebridge.eu   

Nika Blažka Gorjanc (2002) je dijakinja Škofijske klasične gimnazije. Končala je 6 let nižje GŠ Rakovnik, smer violončelo in dve leti klavirja. Igra tudi kitaro. Je članica Godalnega Orkestra Glasbene šole Rakovnik in priložnostnih komornih zasedb. Igra klaviature v bendu FZL- Fušamo z ljubeznijo. Poje v (Z)mešanem pevskem zboru Škofijske klasične gimnazije. Vrsto let se udeležuje delavnic komorne glasbe Sonus na avstrijskem Koroškem.

↫Na prvo stran